Ik ben een gecertificeerde vinyasa teacher (200+uur) en heb de opleiding gevolgd bij Daphne Koken en Claudia van der Tier. Ook heb ik de Lunar Prana Flow - Shakti Sadhana for women gevolgd bij Shiva Rea. 

 

 

In onze drukke maatschappij kan het lastig zijn om echt naar je eigen hart en lichaam te luisteren. En vaak staan we helemaal niet stil bij de mooie en bijzondere momenten die we meemaken. Het lichaam dat elke dag bij ons is, sterk en in balans. Waarmee we ons kunnen verplaatsen en avonturen meemaken, plezier ervaren en ons blij kunnen voelen. Tijdens mijn lessen breng ik de aandacht naar binnen om bewust te worden van je gevoelens, energielevel en vitaliteit en de keuzes die je maakt op een dag. 

'Uit het hoofd - in het hart' - Sophie

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt en plezier heeft op de yoga mat.

’Yoga geeft mij ruimte, bewustzijn, plezier, vrijheid en een gezond lichaam.' In de afgelopen jaren heb ik geleerd mijn ruimte in te nemen, dat ik mag zijn wie ik ben en ook mijn eigen grenzen heb en kan aangeven. Hoe voel ik me lichamelijk, wat gaat er om in mijn hart en waar heb ik behoefte aan. Het is belangrijk om hierbij stil te staan in het dagelijks leven, waar je constant wordt blootgesteld aan verandering en prikkels. 

Je mag me altijd mailen of bellen als je meer wilt weten over de lessen. 

Momenteel geef ik les op de woensdag avond om 20 uur bij Rasalila en om de week op zondag ochtend om 10:30 uur bij Sportstudio79. Daarnaast elke eerste maandag van de maand voor de Regenbooggroep bij de Meeuw in Noord. 

Jai Ho!